De Kracht van Savvy Minerals

Wanneer je wilt bestellen bij Young Living heb je drie opties:

  • Koop via de website van Young Living als gewone klant, ook wel detailhandelklant (raad ik niet aan)

  • Je bestelt via mij mee en profiteert van mijn 24% korting.

  • Maak een account aan en wordt member. Dan profiteer je zelf van 24% korting!

 

Een member wordt ook wel een distributeur genoemd. Klinkt heel spannend, maar dat is het niet! Ze hanteren deze term, maar er zit niets aan vast. Je hebt totaal geen verplichting, behalve dat als je binnen een jaar niet voor 50,- euro bestelt, dan word je uit het systeem gehaald (niet anders dan bol.com)

Young Living heeft ook een te gek spaarprogramma! Dit noemen ze Essential Rewards (ER) en het is een van de twee manieren om gratis producten te verkrijgen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met mij op. De andere manier betreft de promotionele acties. Elke maand wordt er een email verstuurd met daarin de actie van de maand. Meestal houdt dit in dat je voor een x bedrag bestelt en dan gratis promo producten krijgt. En echt daar word je heel blij van :) Soms krijg je wel 6 gratis oliën, fijn hoor!

Als je op de button hieronder klikt, zie je trouwens een Young Living id staan, dit wordt gebruikt zodat Young Living weet wie jou heeft geïntroduceerd en dus wie jou begeleid.

Heb je liever dat ik de bestelling voor je doe, stuur me dan gewoon een berichtje met je bestelling en contact gegevens, dan maak ik het in orde.

​​

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten
 

© 2019  De kracht van Olie

 

 
 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten