21 dagen kickstart met je starterkit

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

Je hebt je starterskit besteld en je Young Living avontuur gaat beginnen. Neem de komende 21 dagen de tijd om op een rustige manier kennis te maken met de oliën. Als je net zo bent als ik, dan lees je nu snel de informatie hieronder door, trekt de doos open zodra je deze ontvangen hebt, zet als eerste de diffuser aan en ruik je aan alle flesjes om vervolgens niet te weten hoe je nu verder moet :-)

En juist om die reden is deze 21- daagse opgesteld. Zodat je ook echt goed weet waar je mee bezig bent. Want geloof me, dat is belangrijker dan je nu denkt. Waarom? Omdat etherische oliën veel meer met je doen dan je alleen een lekkere geur in huis bezorgen. De oliën werken namelijk ook op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en dragen daardoor bij aan allerlei innerlijke processen. En om goed te kunnen ervaren wat het met jou doet, is aandacht, geduld en stap voor stap dus echt noodzakelijk.

Dus…doe wat goed voelt voor jou. Als je toch in 1x die doos opentrekt en aan de slag gaat, geniet ervan! Kom gewoon op een later moment terug. Als je het liever stap voor stap doet, volg dan onderstaand programma. Om het je gemakkelijk te maken vind je hieronder een checklist, kun je afvinken wat je gedaan hebt.

Welke route je ook kiest, ik wens je ongelooflijk veel plezier toe op je ontdekkingstocht!

​​

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

Drop Some oil - University

De onderstaande checklist komt uit de Drop Some oil University, een heel mooi platform voor de echte olie fan!

 

Ook ik ben daar aangesloten, het bevat ontzettend veel informatie dat we altijd tot onze beschikking hadden, maar nooit zo gestructureerd en goed beschreven als op deze website. Hier hebben crossline veel mensen aan mee gewerkt en we zijn heel trots om dit met jullie te delen!

Er zijn verschillende mogelijkheden qua memberships, mocht je daar vragen over hebben dan leg ik het heel graag uit! Bestel je via ER dan krijg je een maand gratis Premium membership van mij kado, neem contact op voor meer informatie en hoe het werkt!

 

​​

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

© 2019  De kracht van Olie

 

 
 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten