Promotie materiaal

Er zijn verschillende mogelijkheden om je business op te bouwen, zo houd de een meer van persoonlijk contact en info avonden geven en heeft de ander veel volgers op Instagram of Facebook en bouwt liever op die manier zijn of haar business op. Hoe het ook zij, het is altijd handig om wat marketing materiaal zoals leaflets, flyers, visitekaartjes en boekjes in huis te hebben.

Hieronder bespreek ik kort wat opties voor drukwerk zodat je snel kunt starten.


Visite kaartjes
Ik bestel zelf altijd mijn visitekaartjes via Vistaprint, super makkelijk om zelf een ontwerp te maken en goedkoop om af te laten drukken.

Naar  VISTAPRINT


 

Flyers & Handboekjes
Voor informatie avonden, Young Living dag en andere events is het handig om iets van flyers of leaflets te hebben die je uit kunt delen aan geïnteresseerden. Ik zorg zelf altijd dat mijn eigen logo en website erop staan en zo niet dan voeg ik een visitekaartje toe, zodat als mensen interesse hebben ze via mij bestellen en niet via iemand anders.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

- Zelf ontwerpen en af laten drukken

- Een kant en klaar ontwerp online bestellen

- In het geval van een handboekje dat je normaal bij de kit geeft kun je ook overwegen om het digitaal aan te bieden of een membership op de DSO University (met super goede after sales mesengerbot)
 

Als je zelf iets wilt maken en af wilt laten drukken raad ik je aan dit te doen bij Drukwerkdeal of Vistaprint.

Naar  DRUKWERKDEAL

Wat veel mensen doen is kant en klare handboekjes en flyers bestellen bij Alles voor je olie, vervolgens plakken ze er een sticker met hun eigen logo op of voegen ze een visitekaartje toe met een paperclip.

Naar  ALLES VOOR JE OLIE

Ook Young living zelf heeft verschillende informatie boekjes en flyers, kijk even goed in je Virtual Office wat ze aanbieden, in dit geval heb je mooie boekjes en flyers met de het Young Living logo wat ik zelf een pre vind, echter qua inhoud is het niet heel erg informatief, het handboek daarentegen heeft veel meer leuke informatie en tips waar onze klanten meer aan hebben.

Wat wel gunstig is van de YL boekjes en flyers is dat ze in verschillende talen beschikbaar zijn en je dus ook als je op reis bent informatie uit kunt delen in een taal die voor je klant te lezen is ;) zeker voor de digital nomads onder ons is dit handig!

Websites

 

Een eigen website
Ben je al even bezig en heb je wel zin in een eigen website dan kun je al heel snel en gemakkelijk een simpele of wat uitgebreidere website maken met Wix.

Het handige van dit online programma is dat je zelf een template uit kunt kiezen die je aanspreekt en deze vervolgens helemaal aan kunt passen naar jouw eigen wensen en visie. Je kunt kiezen om het Wix logo erin te laten staan zodat de website gratis blijft, echter wil je het wat professioneler aanpakken dan raad ik je aan het af te kopen zodat je een mooie persoonlijk website hebt, zonder Wix logo.

Een WIX website maken


MyYL Website

Een andere handige optie is je eigen website binnen de Young Living website, als mensen via deze URL binnen komen op de Young Living site weet je zeker dat als ze bestellen, jouw member nummer ingevuld staat en jij dus de commissie ontvangt, super handig! Enige nadeel is dat je hiervoor €8,88 per maand betaald.

Mijn eigen MYYL website activeren

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten

© 2019  De kracht van Olie

 

 
 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten