Young Living - Het bedrijf

In november 2015 ben ik in contact gekomen met de oliën van Young Living via een collega/vriendin, meteen had ik het gevoel, ja, hier ga ik meer mee doen! Ik kocht mijn starterskit en begon me te verdiepen in de verschillende oliën. Uiteraard bleef het niet alleen bij de oliën uit de kit, want bij Young Living krijg je ook veel gratis producten, dus dat was even fijn! 2 jaar en een stuk of 80 oliën later ben ik nog steeds heel enthousiast over Young Living. Lees hieronder waarom.

 

Young Living bestaat al meer dan 20 jaar en heeft als enige essentiële olieleverancier haar eigen boerderijen

(8 stuks) welke overal ter wereld te vinden zijn en die open zijn voor bezoek, je kunt zelfs mee kijken met het destillatie proces of helpen met de oogst. Daarnaast is Young Living een pionier op het gebied van onderzoek en destillatie. Zelf heb ik ook verschillende boerderijen van Young Living mogen bezoeken waaronder de lavendel boerderij in Frankrijk, de Helichrysum boerderij in Kroatië en de Mona Farm in Utah, een aantal fantastische ervaringen die ik nooit meer zal vergeten! Hieronder een aantal foto's van de lavendel boerderij in de Provence.

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

Seed to Seal

De producten en oliën van YL zijn meer dan biologisch vanwege het Seed to Seal proces dat ze hanteren. Meer daarover kun je op deze website vinden of bekijk onderstaand filmpje.

 

Zoals je kunt zien, besteedt Young Living heel veel tijd, energie en aandacht aan het verkrijgen van de beste en krachtigste essentiële oliën die we ons maar kunnen wensen. Elke batch met oliën wordt rigoureus getest door YL zelf om te kijken of de oliën therapeutisch waardig genoeg zijn (therapeutic viability).  

De Producten

 

Met meer dan 150 singles en blends heeft Young Living een groot assortiment aan oliën beschikbaar.

Naast de 87 single oliën die zij bieden kun je ook nog de keuze maken uit 70 blends (blends zijn oliën die zijn gemixt, een blend kan dus meerdere single oliën bevatten om een bepaalde nieuwe olie te verkrijgen)


Young Living biedt naast oliën ook nog tal van andere producten aan waarin essentiële oliën verwerkt zijn,
zoals natuurlijke alternatieven voor persoonlijke verzorging en je huishouden. Ook hebben ze in januari een nieuwe minerale make-up lijn gelanceerd Savvy Minerals, meer informatie vind je daarover op de website: www.dekrachtvansavvyminerals.nl

Hieronder vind je de nieuwste productgids, erg leuk om even doorheen te bladeren!

En kijk ook eens op mijn persoonlijke Young Living pagina

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten
 

© 2019  De kracht van Olie

 

 
 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spraakfunctielimiet is 200 tekens
 
[removed]
 
Opties : Geschiedenis : Feedback : Donate Sluiten